Om mig

Charlotte Sjöström 

  • Leg. Fysioterapeut-Specialist Mental Hälsa
  • Leg. Psykoterapeut, Handledare
  • MCAT, Dipl. Dansterapeut BC-DMT  
  • Jungiansk Psykoanalytiker, DSAP, IAAP

Charlotte har lång erfarenhet från Medicinsk Rehabilitering från kliniker, sjukhus i Scandinavien, Mellan Östern , NordAmerika, Afrika och Asien under 40 års tid.

Hon har utvecklat innovativa kreativa program individuellt och i grupp för patienter med kroniska smärttillstånd, trauma bearbetning, stress /utmattningssymptom, ångest och depressioner där koncept från såväl Basal Kroppkännedom, Authentic Movement, Mindfulness, kreativa tekniker som dans/rörelse, bild, ’sandplay’ ingår.

Charlotte är Specialist i Mental Hälsa Psykosomatisk Fysioterapi har en Masterdegree i Creative Arts Therapies och är Leg Psykoterapeut, Handledare/ Supervisor i Psykoterapi.
Hon har genomgått Marion Woodmans Leader-shiptraining i ’BodySoul Rhythms’ och är Jungiansk Psykoanalytiker DSAP/IAAP.

Charlotte har även en extensiv erfarenhet från voluntär kommunbaserad verksamhet och team arbete i lokala project för ’womens health ’ och ’environmental awareness’ med WHO (Riyadh), UNEP (Nairobi). Den multikulturella erfarenhet Charlotte har från olika delar av världen har givit stor insikt i traditionell medicin/ kultur och ett flexibelt förhållnings sätt i rehabiliteringsarbetet.

Läs artikeln om mig – Bo i sitt hus

Kontakt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.