Analytisk Psykologi

Analytisk Psykologi

Att uppleva sig själv utifrån den Analytiska Psykologins koncept är som att närma sig sitt eget inre ’heliga’rum. Rummet som vi alla har men som kanske vi inte alltid finner tid och möjlighet till att utforska i den vardag vi lever i.

För mig är detta den inre kreativa plats där drömmar bor, symboler lever, livsenergi och meningen med livet frödas och gror. Man kan kalla platsen för ’själens boning’, den Gudomliga aspekten hos människan , vägen till ’Självet’, den ’numinösa ’ upplevelsen som kan ge kraft och mening med livet.

Att närma sig sin egen ’olevda’ skuggsida, förstå föräldrarkomplexens inverkan på det egna psyket, uppleva hur den maskulina o kvinnliga negativa o positva energin, anima/animus, påverkar loss genom livet är några av de aspekter som vi undersöker i den Jungianska Psykoanalysen.

Erbjuder:

  • Lång & korttids -terapi, kombinationsterapi Mental Hälsa.
  • Individuell Psykoterapi/ Jungiansk Analys, personligen eller online från privat klinik Stockholm, även centralt Copenhagen DK.
  • Kreativa metoder, Individuell Handledning/Supervision enligt avtal Stockholm Copenhagen.
  • BodySoul/Symbol bodywork – workshop (1-2 dagar) (individuell/grupp) baserat på Jungianska Analytikern Marion Woodmans BodySoulRhytms & uttryckande bild/dans/rörelse terapier.

Kostnad:
Fysioterapi – Mental Hälsa
Landstingsansluten: Högkostnadskort/frikort gäller
Psykoterapi/Analys: Särskild taxa

Kontakt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.